17 september 2023
10:30

Huddinge IF UTV Sva

Referat: Rönninge Salem Fotboll Svart - Huddinge IF UTV Sva

Vi åkte till Berga IP för returmatchen mot Rönninge Salem. Hemmalaget kom med ett starkt lag och var laget som dominerade den första halvleken. De hade mycket mer bollinnehav än vad vi hade men de lyckades inte få hål på vårt täta försvar. Vi är generellt sett lite för oprecisa i vårt passningspel och ska nog vara glada över att det fortfarande var 0-0 i halvtid. Hemmalaget får en tidig utdelning i den andra halvleken då spelaren med nr 7 får bollen, dribblar en mittback och skapar ett friläge och iskallt rullar in bollen i mål. På något sett blev målet en väckarklocka då vi börjar jobba oss in i matchen och tar mer eller mindre över initiativet. Med 25 minuter kvar av matchen kommer den efterlängtade reduceringen genom Harry P.T. på assist av Farouk El M. Ledningen tar vi fyra minuter senare då Amadeus E. skriver in sig i målprotokollet återigen efter en assist av Farouk El M. I den 76:e matchminuten utökar Harry P.T. vår ledning med sitt andra mål för dagen, denna gång på assist av Amadeus E. Hemmalaget ger inte upp utan skapar ett riktigt bra läge i matchens slutskede men vår målvakt för dagen Axel A. gör en monsterräddning och ser till att det inte blir några fler mål.